De curatoren

Arjen van Prooijen

Curator

Mijn naam is Arjen van Prooijen.

Ik ben geboren in Den Haag op 24 november 1960 maar woon al jaren in Maastricht. Ik ben werkzaam als docent bij de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. Daar geef ik verschillende praktijkvakken en theorievakken (kunstgeschiedenis en kunstbeschouwing). Als coördinator interfacultair ben ik ook werkzaam als kunsttheoriedocent bij het conservatorium afdeling Docent Muziek (DOMU).
Daarnaast ben ik actief als beeldend kunstenaar en geef ik lezingen en cursussen over kunsttheoretische onderwerpen in kasteel Vaeshartelt.

www.arjenvanprooijen.com

Marjo Boesten

Curator

Mijn naam is Marjo Boesten

Geboren in Geleen op 25 juni 1954, woonachtig te Maastricht. Alumnus ABKM Maastricht lerarenopleiding en Beeldhouwen en Europees Keramisch Werkcentrum

Als kunstenaar en organisator heb ik installaties gemaakt in de bestaande natuurlijke omgeving. Met name op Buitengoed Vaeshartelt en Kruisdonk, De tuinen van Klevarie en de Universiteitstuinen Maastricht, het Drielandenpunt Vaals en het Indenproject, Schloss Burgau in Duren, Kasteel Buggenum en de open tuinen in Eysden. Naast deze installaties is er driedimensionaal werk ontstaan, al dan niet in opdracht, maar ook schilderijen en werken op papier met fotografie als verbindende factor.

Als docent ben ik verbonden aan Vrije Academie Parkstad.

www.marjoboesten.com