Film en Fun in de Kerstvakantie

Beleef tijdens de kerstvakantie een spetterende Film & Fun ochtend in Filmhuis ZICHT! Begin de ochtend met een ontdekkingstocht door museum Het Nieuwe Domein. Hier doe je inspiratie op voor een te gekke knutselworkshop van juf Maartje, waarbij je je eigen pet ontwerpt. Vervolgens bekijken we samen de gezellige familiefilm Jippie No More (6+) en sluiten we ten slotte af met een heerlijke nieuwjaarstraktatie!

Donderdag 4 januari in Filmhuis Zicht; aanvang 09:15 uur en het einde zal om 12:30 uur zijn.
De entree voor het gehele programma bedraagt slechts € 10,-

Deze ochtend wordt in samenwerking met De Salon georganiseerd.

Programma:

9.15 uur – Inloop
9.20 uur – Welkomstwoord
9.25 uur – Op ontdekkingstocht in museum Het Nieuwe Domein i.s.m. De Salon
9.35 uur – Start knutselen
10.30 uur – Start film
12.10 uur – Lekkere nieuwjaarstraktatie
12.30 uur – Einde

Over de film Jippie No More!
Jippie No More! is een originele feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn. Als Gail, de oudste zus van Jaap Peter (Jippie), gaat trouwen, komt de hele familie bij elkaar in het grote landhuis van opa Willem. Samen willen ze er een groot feest van maken. Dat blijkt lastig als Jippie voor het eerst verliefd wordt op Lily, die meer oog lijkt te hebben voor zijn zusje Joe. Wanneer ook de rest van de familie tegen de welbekende gezinsperikelen aanloopt, lopen de spanningen hoog op. Maar als de trouwdag eindelijk aanbreekt, is het de liefde die iedereen weer samenbrengt.

Regisseur Margien Rogaar (familieserie Lampje) en scenarist Fiona van Heemstra (Knor) maakten een hartverwarmende familiefilm voor jong en oud. Jippie No More! was geselecteerd als openingsfilm van Cinekid 2023, en won er de de Publieksprijs voor Beste Nederlandse Kinderfilm én de Jeugdjury Award.

Jaar 2023
Tijdsduur 95 minuten
Regie Margien Rogaar
Film & Fun ochtend – Jippie No More
Winnaar Publieksprijs voor Beste Nederlandse Kinderfilm én de Jeugdjury Award
Kerstvakantie, familiefilm, jeugd

Locatie Filmhuis ZICHT – grote zaal

Entree Normaal € 10.00 Koop tickets

Share This Post!