Irene Schaap

In mijn werk staat de mens centraal. Ik wil laten zien hoe de mens omgaat met zijn fysieke en mentale ruimte.

Ik denk dat ruimte voor ieder mens van belang is en op meerdere manieren kan worden geïnterpreteerd. Ruimte als plaats om in te werken, om je in uit te strekken of in te bewegen. Maar ook ruimte als mogelijkheid om af te wijken van een regel of de norm. Ruimte die begrensd of onbegrensd is. In mijn ogen heeft ieder mens ruimte nodig om zich te bewegen maar vooral ook om zich vrij te voelen om anders te zijn en anders te denken.

Disciplines

Naast het werken met acryl in mijn schilderijen vind ik het prettig om met allerlei disciplines te werken. De materialen waarmee ik werk zijn dan ook divers.

Voor deze expositie heb ik digitale werken gemaakt. Getekend op de ipad en afgedrukt op aluminium.

Meer informatie & contactgegevens

Website: www.ireneschaap.nl

Instagram: schaapirene

email: irene_schaap@hotmail.com

volgende