Single Collection

  • Home
  • Single Collection Harry van der Aart

Landschap 2.0


Awesome Image


Harry van der Aart Beeldend Kunstenaar Docent Grafische technieken en Schilderen aan de vrije Academie ZOM te Kerkrade. Ik gebruik in mijn werk naast het schilderen, verschillende grafische technieken variërend van ets, houtsnede, zeefdruk tot digitale grafiek. Het werk is over het algemeen abstract met hier en daar enige herkenbare figuratieve elementen. BEELDEN NESTELEN ZICH IN MIJN HOOFD Beelden die ik gefotografeerd, geschilderd, of geëtst heb. Foto’s van landschappen, verfstreken, klodders inkt, gekraste lijnen, verrot fruit, of beelden uit het verleden van geweld. Zij komen samen als landschappen van de geest. Het zijn deze beelden die ik verwerk in mijn digitale grafiek. Laag over laag ontstaat de prent zoekend naar de juiste kleur en compositie die mijn verhaal kunnen vertellen.


www.Harryvanderaart.nl


Highlights


  • Landschap 2.0

Details of Collection

  • Kunstenaar : Harry van der Aart

Over de kunstenaar

Awesome Image

Harry van der aart

Netherlands

www.Harryvanderaart.nl +

Share With Friends

Logo

Over ons

Contact

Contact