Single Collection

  • Home
  • Single Collection Josha Potgiesser

Landschap 2.0


Awesome Image

Download Image

Werelden op papier zetten is wat van kleins af aan altijd in mij heeft gezeten, hele (fantasie)werelden legde ik vast met potloden en papier. Jaren later, op de kunstacademie, ben ik hierop voort gaan bouwen. De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor mij geworden, van de kleinste blaadjes van een struikgewas tot een weids berglandschap. Al wandelend neem ik het landschap waar, het licht op de bospaden, de wind door het hoge gras, een vreemd gekleurd blad, de overgang van de seizoenen, mijn camera of schildersezel paraat. Schilderen is magisch en frustrerend, de heerlijke geuren van olieverf en het medium, de mooiste kleuren op het palet, de momenten dat je alleen gefocust bent op het doek en elke streek raak is. Het uitsluitend weergeven van mijn waarnemingen is niet voldoende, het moment, mijn gedachtes en herinneringen, geluiden en het licht zijn elementen die altijd doorschemeren in mijn schilderijen. Er ontstaat een spanningsgebied tussen impressie en expressie.


https://www.joshapotgiesser.com


Highlights


  • Landschap 2.0

Details of Collection

  • Kunstenaar : Josha Potgiesser

Over de kunstenaar

Awesome Image

Josha Potgiesser

Netherlands

Collectie +

Share With Friends

Logo

Over ons

Contact

Contact