Single Collection

  • Home
  • Single Collection Mak Camps

Landschap 2.0


Awesome Image

Download Image

Van chaos naar orde, een zoektocht naar rust, zuiverheid en evenwicht. Mijn inspiratie doe ik meestal op in de natuur tijdens reizen in binnen- en buitenland. Ik ga niet op zoek maar loop er toevallig tegenaan. Het zijn momenten die me persoonlijk raken. Tijd en ruimte, natuur en cultuur vallen daar samen. De thematiek is klein. Je zou er zo aan voorbijgaan Op veruit de meeste van mijn schilderijen komt water voor. Ik mag graag in de buurt van of op het water zijn. Het stemt tot rust en doet nadenken over het leven. Water heeft voor mij een diepere betekenis. Er is sprake van een gelaagdheid; wat speelt zich onder de oppervlakte af? Het standpunt dat ik ten opzichte van mijn onderwerp inneem, bevindt zich op het grensvlak tussen abstractie en realisme met voorkeuren voor klassieke geometrische vormen. Er is veel aandacht voor kleur, vorm en compositie, voor detail en textuur. Doel is om het alledaagse , het niet direct in het oog springende, bijzonder te maken. Contactgegevens: makcamps@hetnet.nlHighlights


  • Landschap 2.0

Details of Collection

  • Kunstenaar : Mak Camps

Over de kunstenaar

Awesome Image

Mak Camps

Netherlands

Collectie +

Share With Friends

Logo

Over ons

Contact

Contact