Single Collection

  • Home
  • Single Collection Stella Burggraaf

Landschap 2.0


Awesome Image

Download Image

Stella Burggraaf Landschap 2.0 In 2003 studeerde ik af aan de Ruudt Wackers Academie in Amsterdam, richting tekenen en schilderen. Aanvankelijk werkte ik veel op locatie. Vaak in het Wormer- en Jisperveld en de Starnmeerpolder. Tegenwoordig ben ik dagelijks te vinden in mijn atelier in West-knollendam. Ik maak landschappen, die geïnspireerd zijn op de polder. Mijn schilderijen zijn geen re-gistratie van de werkelijkheid, maar geven een impressie. Niet-bestaande landschappen, die je in Nederland overal kunt tegenkomen. Uitgangspunt daarbij is de horizon, waar-omheen ik mijn eigen beeld creëer; ruimtelijk en simpel. Zoekend naar de sfeer van dras-sige landjes, spiegelend water en Hollandse luchten. Ik werk met olieverf op doek, soms op paneel. De kracht van mijn werk ligt in het vinden van eenvoudige oplossingen, gecombineerd met een losse schildertoets. Vaak werk ik in lagen en speelt de transparantie een belangrijke rol, maar ik werk ook nat in nat, zoe-kend naar direct resultaat.


Voor meer informatie www.stellaburggraaf.nl of Instagram stellaburggraaf.


Highlights


  • Landschap 2.0

Details of Collection

  • Kunstenaar : Stella Burggraaf

Over de kunstenaar

Awesome Image

Stella Burggraaf

Netherlands

Collectie +

Share With Friends

Logo

Over ons

Contact

Contact